The No Diet Project

Mijn hele leven is mij door geen 1 gewichtsconsulente of diëtiste de waarheid verteld wat ik echt moest doen om af te vallen en op gewicht te blijven.
Nu ik de waarheid gevonden heb en daarmee de oplossing voor mijn levenslange strijd tegen de kilo’s  doe ik niets liever dan mijn inzichten met jou te delen in mijn boek  “the no diet project”. Waardoor ik 18 kilo ben afgevallen zonder dieet en zonder jo-jo effect.  Ik weeg wat ik weeg en ik ben wie ik ben… Xjo 


Waarom zou jij dit boek moeten lezen?

 • Het zal je bevrijden uit je levenslange strijd.
 • Na dit boek ga je nooit meer op dieet. 
 • En weet je hoe je kunt afvallen zonder dieet. 
 • Ik geeft je oplossingen voor bijna alle valkuilen.
 • Er staan 262 inzichten in om het muntje te laten vallen. (ongeveer hè).  

Wil je echt nog de rest van je leven verspillen aan nog 10 verschillende dieetpogingen? Nee toch...

Als je dit boek gaat doen dan:

 • Hoef je nooit meer opnieuw te beginnen. 
 • Voel je je direct al lichter zonder dat je bent afvallen.
 • Is je échte knop om en zal je hem nooit meer kwijt raken.
 • Bouw je aan een leefstijl waar je blij van wordt.
 • Heb je 1 simpel gewoonte plan wat alles verandert. 
 • Ik leer je mijn schrijfmethode om met emoties om te gaan. 
 • Zal je een tevreden vrouw worden die voelt dat ze er mag zijn.
Ik weet niet wat ik nog meer tegen je moet zeggen om je te overtuigen dat dit het boek is wat je nodig hebt.  
Als jij uit je eetstrijd wilt, en uit je knipperlicht relatie met je weegschaal dan heb je gewoon een handleiding nodig wat je dan kan doen.  Anders is de kans dat je gewoon weer net als alle andere tig jaren weer op dieet gaat. 
En we weten allemaal wat dat je gebracht heeft toch? 
Er is maar 1 No Diet No Project. Daarna ben je klaar om te genieten van een dieetvrij leven en een blijer lijf. 

Eigenlijk gaat het over gelukkig worden met jezelf.

Dit boek is een handleiding hoe je een blijer lijf krijgt door het veranderen van gewoontes en gedachten.  Je start met een nieuwe weg die ik ontdekte op dag 55 en waar ik je van alles over ga vertellen. Ik noem deze weg  ‘het linkerpad’. Op dit pad ga je  inzichten vinden die je voor altijd zullen veranderen. Je ontdekt hier wat je echt nodig hebt. The No Diet Project is een boek over afvallen, maar eigenlijk gaat het over weer gelukkig worden met jezelf.

Mock-up TNDP2

Een preview van het boek

loading…

Maak die stap naar een dieetvrij leven.

Dat mijn laatste afvalpoging de basis zou zijn van een methode waarmee je levens kunt veranderen dat had ik nooit kunnen bedenken.

Nu is het mijn passie en mijn missie om vrouwen die hun hele leven strijden tegen de kilo’s een eenvoudige maar diepgaande methode aan te reiken.

Waarmee je niet alleen gaat afvallen, maar je oprecht gelukkiger door gaat voelen.