Wil jij een blij lijf en nooit meer op dieet?

Doe dan mee met mijn nieuwste traject ‘Een Maandje Motivatie’

Ben jij een vrouw die altijd bezig is met afvallen?

Dan is het tijd om dit patroon te doorbreken!

Ik begrijp jouw strijd,

omdat ik letterlijk in alle valkuilen ben gevallen waar je als diëter in kunt vallen.

Hoe je kunt afvallen dat weet jij echt wel. Na een leven lang op dieet kan jij van ongeveer alles de calorieën of de punten benoemen. Maar ondanks die kennis kom je toch iedere keer weer aan. En dat wil je echt niet meer.

Ik weet nu dat er maar 1 manier is hoe het wel gaat lukken.

En dat is door er een leefstijl van te maken. Dit is geen quick fix, maar het is wel de enige manier die werkt.

En ik kan je uit ervaring vertellen dat het zo heerlijk voelt, om gewoon op de weegschaal te kunnen stappen zonder angst. 

Een Maandje Motivatie | The No Diet Project

In deze maand van motivatie ga ik 5 belangrijke inzichten met je delen

Dit zijn de 5 belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan door jarenlang onderzoek en persoonlijke ervaring. Deze inzichten zullen je helpen om te stoppen met diëten en te beginnen met een levenslange verandering in je levensstijl.

Met als resultaat dat je je altijd blij voelt met je lijf en je gewicht.

Door mee te doen aan het maandje motivatie maak je een bewuste stap om jouw levenslange strijd te beëindigen.

Wat kun je verwachten van Een Maandje Motivatie?

Na deze maand..

Na deze maand van motivatie zul je niet alleen begrijpen wat je moet doen om af te vallen en op gewicht te blijven, maar zul je ook nooit meer bang zijn om aan te komen.

Het is tijd om afscheid te nemen van de frustratie en onzekerheid, en op weg te gaan naar een blij gewicht, een blij lijf en een blij leven. 

Wat zeggen anderen over The No Diet Project?

"Wat ik geleerd heb is gedragsverandering, een andere manier van mindset. Nadenken en bewuste keuzes maken. Het is iets waar ik ook in de rest van mijn leven wat aan heb. Ik heb echt veel diëten gedaan, maar The No Diet Project voelt voor mij niet als diëten."

"Jouw dagmotivatie Jo, ik kan niet meer zonder!"

"Ik was mijn hele leven bezig met vechten tegen mijn kilo's. Nu ik het op The No Diet Project manier doe, voelt het voor mij veel logischer en overzichtelijker. Ik richt mijn aandacht op mijn gewoontes en vindt het heerlijk om alles te kunnen eten. De schrijfmethode die ik van Jo heb geleerd geeft mij veel inzichten."

"Met Jose Steens ontdek je wat werkt voor jouw blije lijf. Is eten vulling of voeding? Door iedere dag te eetschrijven -alles opschrijven wat je eet, én wat je zelf verder belangrijk vindt- doe je de mooiste ontdekkingen. Jose heeft humor, aandacht en geduld en door haar stroom van optimisme word je zelf langzaam ook een blij zaans ei"

Schrijf je vandaag nog in voor "Een Maandje Motivatie"

En maak kennis met een methode die jouw “levenslang” gaat veranderen in levenslang leuk!

Er wacht een leven op je met een gezond gewicht, met eet en weegrust. Jij hebt alleen maar de keuze te maken dat je klaar bent met je dieetstrijd en open te staan voor een manier die wél werkt.

Het krijgen van een blij lijf begint met het nemen van een eerste stap.
Meedoen aan het maandje motivatie is die stap.

Je doet mee aan deze maand voor

€47,-

En hoe lekker is het dat je na Een Maandje Motivatie nergens aan vast zit.
Je kunt het daarna gewoon zelf gaan doen.

Dit traject is een perfecte eerste stap richting een gezonder lijf met blijvend resultaat.

Ben jij klaar om de levenslange strijd met diëten te beëindigen en eindelijk eens écht resultaat te zien?
Meld je vandaag nog aan voor Een Maandje Motivatie.