TNDP ' HET JAAR VAN JE LIJF '

Maak in 2024, 365 stappen naar een een blij gewicht
en ontdek 365 inzichten waardoor jij nooit meer aankomt.

Startdatum nieuwe groep: 1 oktober 2024

Herken je dit?

Op mijn 12e ging ik voor de eerste keer op dieet. Een leven lang vol strijd is het gevolg hiervan geweest. Soms viel ik af, maar ik kwam altijd weer aan en mijn strijd die bleef. Dat wat ik ooit was begonnen als oplossing voor mijn overgewicht, was een onderdeel van het probleem geworden. 

Als gevolg van deze levenslange strijd om af te vallen was ik ongemerkt in een negatieve spiraal en mindset terecht tekomen. De relatie met mezelf en met eten was volledig verstoord, ook al was ik mij hiervan niet bewust.

En toen viel bij mij het kwartje..

Natuurlijk baal je er ook van dat je broeken niet passen, dat je elke foto van jezelf wilt deleten en dat het lijkt of jij dik wordt van de lucht, terwijl de rest van alles kan eten. 

Toen mijn coach Michael Pilarczyk mij de vraag stelde ‘wat wil je echt?’ vielen er muntjes op zijn plaats waardoor alles veranderde.

Wat ik écht wilde was een gewicht waar ik blij van werd voor de rest van mijn leven en nooit meer op dieet.

Na een pittige zoektocht heb ik de oplossing gevonden. (Dit voelt trouwens echt als iets ongelofelijks). 

Als jij hetzelfde problemen ervaart uit het lijstje hierboven,
dan ben jij de vrouw die ik daar mee kan en wil helpen. 

Ik doe niks liever om mijn kennis met je te delen in mijn unieke jaartraject TNDP ‘het jaar van je lijf, zodat ook jij uit deze strijd kan stappen. 

The No Diet Project

Dit jaartraject is het laatste wat je ooit nog hoeft te doen.

Dit klinkt als een slap verkooppraatje, maar het is echt wat ik je beloof. 

Ik heb namelijk een nieuwe richting ontdekt: HET LINKERPAD. ( het pad van verandering).
Het linkerpad belopen is volledig anders als alles wat je tot nu toe hebt gedaan om af te vallen. 
Wat het dan zo anders maakt is lastig uit te leggen. ( goede pitch hè), maar ik ga een poging wagen.

Een No Diet Project is een methode voor zelfcoaching, waarin je jouw afvaldoel combineert met persoonlijke ontwikkeling. Zodat je niet alleen afvalt, maar daarbij de oorzaak aanpakt waardoor je ooit zwaarder bent geworden. 

Waar het op neerkomt is dat je mag leren om weer voor jezelf te zorgen in plaats van alleen voor de rest van de wereld. Je gaat je eigen behoeftes en verlangens weer te voelen en in te vullen met wat anders dan eten.  

Zodra je de beslissing maakt om dit pad met mij te lopen ga je elke dag het verschil ervaren. 

Dit jaartraject is niet voor iedereen

Om er zeker van te zijn dat jij klaar bent om deze alles veranderende afslag te nemen is het belangrijk om de volgende punten even te checken. 

Waarom is TNDP ' het jaar van je leven ' de oplossing om je uit je levenslange strijd te bevrijden?

Waarom zou je voor mij kiezen en niet voor de 208765 andere leefstijlcoaches?

Ik ben niks anders dan alle andere leefstijlcoaches. We vertellen allemaal datgene wat voor ons heeft gewerkt. Wat voor mij heeft gewerkt, heb ik samengevoegd in mijn The No Diet Project methode. De methode draait om het veranderen van gewoontes en mindset. Het uitgangspunt is dat jij gaat ontdekken wat voor JOU werkt. En met die puzzeltocht, daar help ik je dan bij. 

Wat maakt The No Diet Project methode 200% anders dan alles wat je hiervoor hebt gedaan om af te vallen? Bij je start maak je een aantal keuzes en beslissingen maakt die alles anders maken. De eerste keuze is dat je echt besluit om nooit meer op dieet te gaan. De tweede keuze is dat je besluit om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van je doel, je lijf en je leven.

Nu snap je direct dat kiezen voor een jaar van je leven meer is dan ‘ even een paar kilo afvallen ‘. Dit jaar wordt hierdoor echt een transformerend jaar. 

Afvallen is wel het doel. Het krijgen van een blijer lijf is is 1 van de weinige dingen die je niet kunt delegeren, en daarom zorgt juist dit doel voor je innerlijkse transformatie: 

Dat je weer voor jezelf leert kiezen, 
Dat je jezelf weer waardeert 
Dat je nee kunt zeggen als je nee wilt zeggen.
Dat je Ja gaat zeggen als je ja wilt zeggen. 
Je laat achter wat je niet meer dient. 
Je stopt met dingen die je geen energie geven
Je geeft meer tijd aan dingen en mesnen waar je blij van wordt. 

Dit is de onbetaalbare winst van dit hele project. 

Deze combinatie van je uiterlijke verandering in kilo’s en je innerlijke verandering over hoe jij je voelt over jezelf dat maakt een No Diet Project jaar uniek. 

Wat zeggen anderen over The No Diet Project?

"Wat ik geleerd heb is gedragsverandering, een andere manier van mindset. Nadenken en bewuste keuzes maken. Het is iets waar ik ook in de rest van mijn leven wat aan heb. Ik heb echt veel diëten gedaan, maar The No Diet Project voelt voor mij niet als diëten."

"Jouw dagmotivatie Jo, ik kan niet meer zonder!"

"Ik was mijn hele leven bezig met vechten tegen mijn kilo's. Nu ik het op The No Diet Project manier doe, voelt het voor mij veel logischer en overzichtelijker. Ik richt mijn aandacht op mijn gewoontes en vindt het heerlijk om alles te kunnen eten. De schrijfmethode die ik van Jo heb geleerd geeft mij veel inzichten."

"Met Jose Steens ontdek je wat werkt voor jouw blije lijf. Is eten vulling of voeding? Door iedere dag te eetschrijven -alles opschrijven wat je eet, én wat je zelf verder belangrijk vindt- doe je de mooiste ontdekkingen. Jose heeft humor, aandacht en geduld en door haar stroom van optimisme word je zelf langzaam ook een blij zaans ei"

Na het jaar van je lijf, wat is er dan veranderd?

Praktisch: hoe ziet dit jaar eruit?

Fase 1:
Het Fundament (3 maanden)

In de eerste drie maanden bouw je de basis van je blije lijf van de toekomst. 

 • Je maakt een goed geformuleerd gewoonteplan. Dit plan geeft rust en overzicht voor de rest van je leven.
 • Je leert De Routine: dit zijn vier handelingen waardoor je de verandering gaat opmerken en vastleggen.
 • Je ontvangt in deze fase elke dag een mail met een klein stukje ‘ lesstof ‘. ( een half a-viertje per dag)
 • Je leert mijn manier van schrijven waardoor je je blijer en succesvoller voelt.
Het is mogelijk om Het Fundament als losse module te doen. 
Dan betaal je 597,-.

 

Fase 1 + 2:
The No Diet Project (12 maanden)  

In deze fase ga je de veranderingen die je in fase 1 hebt gemaakt verankeren. 

 • Elke week krijg je een klein stukje kennis aangereikt per mail. Je hoeft dus niet in te loggen in een online leeromgeving. 
 • We doen samen een unieke De Routine, die zorgt voor verbinding en betrokkenheid in de groep, waardoor je niet afhaakt zoals bij andere programma’s.
 • Je krijgt 4x een 1-op-1 gesprek met mij waarin ik je help met dat wat jij nog lastig vind, zodat je altijd weer verder kunt. 
 • Door het toevoegen van gewoontes bouw je aan jouw leefstijl waar je blij van wordt.
 • Ik ben er altijd om je door je moeilijke momenten heen te helpen en ook natuurlijk om je succes te vieren. 
 • Ik rijk je een speciale manier aan, om jouw inzichten tot een handleiding te maken. 
  *als je van inzichtkaartjes houdt dan vind je deze manier geweldig. 

Wat is de investering?

Startdatum nieuwe groep: 1 mei 2024 

Prijs deelname volledig jaar aan het The No Diet Project*

€1185,-

*Betaling in termijnen is mogelijk,  je betaalt dan 12 x €99,- 

Volg alleen “Het Fundament” 
(de eerste drie maanden van het traject)

597,-

*Betaling in termijnen is mogelijk,  je betaalt dan 3 x €199,- 

Dit traject is het meest bijzonder wat
je jezelf kunt geven.

    Het is geen investering voor een jaar, het is een investering voor de rest van je leven.