Wil jij van 2024 het jaar maken dat je afscheid neemt van je kilo’s en je dieet strijd?

Dan ‘moet’ je gewoon naar mijn live event “De Beslissing” komen.

Door te komen zeg je: ik kan het, ik wil het en ik ga er alles voor doen wat nodig is. Ik ben klaar met mijn eeuwige strijd en wil echt afscheid nemen van mijn jo-jo gedrag.

Voel je dat je erbij moet zijn? Dit is alles wat je moet weten:

14 januari 2024

Filmhuis De Fabriek in Zaandam

10.00 - 13.00 uur

Direct inschrijven? 

Wat Maakt Dit Evenement Uniek?

Op deze ochtend deel ik mijn inzichten en beslissingen die ervoor hebben gezorgd dat ik nu echt kan zeggen dat ik 100% zeker weet dat ik nooit meer zwaarder zal worden.  Ik vertel je over de route die je wel gaat brengen waar je al die keren voor aan de lijn bent geweest. Na mijn presentatie heb je een keuze die je nooit eerder hebt gehad.

De beslissing die je gaat maken zal de start van je transformatie zijn van strijdende diëter naar een tevreden vrouw met een blij lijf. 

Wat kun je verwachten?

Wat gaan we niet doen?

We doen geen dansjes, knuffelsessies e.d of energizers. Alles wat we op deze ochtend gaan doen staat in het teken dat jij van 2024 er ‘het jaar van je lijf ‘ van kan maken. Het jaar waarin je gaat afvallen en afscheid van je gedoe met eten.

Dit zeggen anderen over het Live Event:

"Ik vond dit een super motiverende ochtend! José laat je op een totaal andere manier kijken naar je gedoe met afvallen. Met heel veel humor en hier en daar wat zelfspot ga je aan de slag met jezelf. Waar sta je, waar wil je naar toe en hoe kun je dat het beste aanpakken? Soms ook best confronterend want José gaat de diepte in en dat moet ook. Het zoveelste dieet gaat je niet verder helpen, haar manier van je gedoe aanpakken wel! Ik hou van die Noord Hollandse nuchterheid en pittigheid. Al met al een absolute aanrader!"

Wat is de investering?

Speciale Actie
2 Voor De Prijs Van 1!

Als je je vóór 31 december inschrijft, kun je samen met een vriend(in) deelnemen voor de prijs van één. Na dit event kan je elkaar dan inspireren op weg naar een blij lijf. En alleen voor de bezoekers van dit event heb ik een speciale actie.

Maak nu de eerste beslissing:  Schrijf je nu in en dan zie ik je op 14 januari.

Ben jij klaar om eindelijk de knop om te zetten en afscheid te nemen van de extra kilo's en het diëten

Dan zie ik je graag op 14 januari bij Filmhuis De Fabriek in Zaandam.