Bereik je streefgewichten ga nooit meer op dieet.

the no diet project

Herken jij dat ook?

En eerlijk, als je nu niet wat anders gaat doen.
En dan bedoel ik ook écht wat anders.

Dan zal je tot je 80ste op dieet blijven.

Dat was in ieder geval het inzicht wat ik kreeg toen ik voor op mijn zwaarste gewicht ooit bedacht wat ik nu weer moest gaan doen. En dat wil je toch echt niet.

De oplossing bleek te zitten in datgene wat het meest onlogisch lijkt als je wilt afvallen. Stoppen met diëten.

Maar dan ben je er natuurlijk niet. Want alleen stoppen met diëten klinkt niet als een plan om voor altijd een blij lijf met een blij gewicht te krijgen.

stop met diëten the no diet project

Toen ik 5 jaar geleden deze beslissing maakte wist ik niet welke geweldige inzichten ik zou ontdekken. 1 jaar na deze beslissing was ik 15 kilo lichter en had ik zoveel inzichten om nog wel 5 boeken over te schrijven.

Al deze inzichten heb ik samengevoegd  tot een dichtgetimmerde methode. Waarmee iedere vrouw die bezig met afvallen en diëten de echte knop voor eens en altijd om kan zetten.

Deze dichtgetimmerde methode heet The No Diet Project.
In vier jaar heb ik deze methode getest en verder ontwikkeld. Nu is hij klaar om jou te helpen om jezelf uit de dieetgevangenis te bevrijden. 

 

Je wilt graag starten, maar je wilt wel weten wat je gaat doen.

Jouw No Diet Project start met een training van drie maanden. Deze start training heet Het Fundament (DIY)

In deze training bouw je een stevige basis voor een blij lijf voor de rest van je leven.

  • Je maakt een gewoonteplan voor de rest van je leven. 
  • Je gooit je belangrijkste valkuilen dicht.
  • Je bent na drie maanden lichter in gewicht.
  • Je voelt je vol vertrouwen dat het je deze keer gaat lukken. 
  • Je hebt een andere manier geleerd om met emoties om te gaan. ( schrijven)
  • Je voelt je veel blijer en succesvoller omdat je je richt op je succes. 
  • Je hoeft nooit meer op maandag te starten. 
  • Je hebt de regie over je lijf en je leven teruggepakt
the no diet project

Dit start traject heet : Het Fundament ( DIY)

Dit is de eerste stap op weg naar een dieetvrij leven, waar je gewoon zelf mee begint. Je ontvangt 100 dagen, inspiratie, motivatie en een duidelijk instructies via een dagelijkse mail om Jouw No Diet Project te doen.
Door de dagelijkse mail blijf je geïnspireerd en hou je focus op je doel. 
Daarnaast kan je je aanmelden voor de gratis facebookgroep, waar je herkenning kunt vinden. 

Door mee te doen aan het Fundament leer je de unieke Routine van The No Diet Project waarmee je je eigen belangrijke inzichten gaat vinden. Door deze inzichten ga je nooit meer op dieet en krijg je dat blije lijf wat je je hele leven al wilt. 

Gun jezelf 100 dagen aandacht voor je doel en start met een transformatie die veel groter is dan het behalen van je streefgewicht.  Je bent aan het veranderen in een vrouw met een blij lijf die weer tevreden in de spiegel gaat kijken. 

Gun jezelf dan de beste start voor jouw blije lijf en doe mee met het Fundament (D.I.Y). 

Voor 97,- euro krijg je een compleet startpakket :

je ontvangt mijn boek t.w.v. 29,95, euro, een pakje motivatie kaarten t.w.v. 19,95 en 100 dagen mails die samen voor een onomkeerbare verandering gaan zorgen. 

Nu denk je misschien wat een belachelijk lage prijs, dat kan nooit wat zijn…. Dus ik leg je hier even uit waarom ik geen 1000,- euro vraag voor dit traject. 

Ik vind het belangrijk dat The No Diet Project methode voor iedereen beschikbaar is. 

Ben je klaar om afscheid te nemen van een leven vol dieetleed en van de kilo’s die je niet meer dienen, start dan vandaag. 

*In september start Het Fundament ( VIP) met coaching. Als je tegen die tijd daar ook aan mee wilt doen dan ontvang je de kosten van deze training als korting terug. 

Wat ik geleerd heb is gedragsverandering, een andere manier van mindset. Nadenken en bewuste keuzes maken. Het is iets waar ik ook in de rest van mijn leven wat aan heb. Ik heb echt veel diëten gedaan, maar The No Diet Project voelt voor mij niet als diëten.

Elke dag motivatie: dat helpt echt om het belangrijk te maken.

Ik was mijn hele leven bezig met vechten tegen mijn kilo's. Nu ik het op The No Diet Project manier doe, voelt het voor mij veel logischer en overzichtelijker. Ik richt mijn aandacht op mijn gewoontes en vindt het heerlijk om alles te kunnen eten. De schrijfmethode die ik van Jo heb geleerd geeft mij veel inzichten.

Deze methode geeft mij rust in mijn hoofd en laat mij denken waar ik mee bezig ben. Niet alleen qua eten, maar ook qua zijn. Ik zit veel beter in mijn vel.